TË NGRËNIT BASHKË ME ROBËRIT DHE SHËRBËTORËT

Ebu Hurejre (r.a.) në një transmetim të tijin na lajmëron se Profeti ka thënë:

“Nëse njëri nga shërbëtorët tuaj duron zjarrin dhe tymin e gjellëve të përgatitura, le ta marrë për dore atë shërbëtor dhe ta ulë në një tryezë me të; nëse nuk mund ta bëjë këtë, t’i japë nga ajo gjellë.”[1]

[1]Muslimi, 3/1562.

 

ilmihali

Share this post

scroll to top