total recipe generator

Modestia e profetit Muhamed (s.a.s.)

I dërguari i Zotit ishte një njeri me një modesti të jashtëzakonshme. A nuk është modestia simboli i madhështisë të të mëdhenjve, sikur është mburrja…

Etje dhe uri për ditë të tëra

Shpesh ndodhte që ai të mos vinte një kafshatë në gojë, për ditë të tëra.444 Gjatë gjithë jetës së tij si profet, nuk ka ndodhur…